Τηλ. Επικοινωνίας: +30 695 130 8380

.

Από 35€ /Διανυκτέρευση

Διαμέρισμα #3, Φιλιππουπόλεως 11

Φιλλιπουπόλεως 11, Αρχή Μαιάνδρου , Θεσσαλονίκη

5/5
banner 02
Wifi
Wifi
Δωρεάν πάρκινγκ
Δωρεάν πάρκινγκ
Σεσουάρ
Σεσουάρ
Κλιματισμός
Κλιματισμός
Aσανσέρ
Aσανσέρ
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Ζεστό νερό
Ζεστό νερό

Τα Ioanna’s apartments προσφέρουν άνετα, ευρύχωρα και προσιτά καταλύματα με εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να είστε κοντά σε κάθε περιοχή που σας ενδιαφέρει κατά την επίσκεψη σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα καταλύματα μας είναι ιδανικά για την διαμονή σας γιατί καλύπτουν κάθε ανάγκη, δική σας αλλά και τις οικογένειάς σας, είτε για της διακοπές σας, είτε για επαγγελματικό σκοπό.

Οι ανέσεις που διαθέτουν τα καταλύματα μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειες σας. Τα δωμάτια μας σέβονται απόλυτα τις ανάγκες και την αισθητική του σύγχρονου ταξιδιώτη, που ζητά ένα χώρο ζεστό, σύγχρονο και με ανέσεις, ώστε να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πριν αλλά και μετά από κάθε δραστηριότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Δωμάτια

Με στόχο την άνεση και την μοντέρνα αισθητική του χώρου, όλα τα διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με μοντέρνα αισθητική και εξοπλισμένα με σύγχρονες οικοσκευές που θα κάνουν την διαμονή σας απολαυστικότερη. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν κουζίνα για κάθε μαγειρική σας ανάγκη, πλυντήριο ρούχων ακόμη και χώρο εργασίας. Φυσικά η πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς είναι γρήγορη και εύκολη για κάνοντας κάθε επαγγελματική ή τουριστική ανάγκη σας απολαυστικότερη.