Τηλ. Επικοινωνίας: +30 695 130 8380

Παροχές

Υποδοχή

οικοδεσπότη

Εξοπλισμένη

κουζίνα

Τηλεόραση

με Netflix

Wifi

σε όλα τα δωμάτια

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Άνετα, ευρύχωρα & προσιτά καταλύματα!

Τα Ioanna’s apartments προσφέρουν άνετα, ευρύχωρα και προσιτά καταλύματα με εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να είστε κοντά σε κάθε περιοχή που σας ενδιαφέρει κατά την επίσκεψη σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.Τα καταλύματα μας είναι ιδανικά για την διαμονή σας γιατί καλύπτουν κάθε ανάγκη, δική σας αλλά και τις οικογένειάς σας, είτε για της διακοπές σας, είτε για επαγγελματικό σκοπό.

Οι ανέσεις που διαθέτουν τα καταλύματα μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειες σας. Τα δωμάτια μας σέβονται απόλυτα τις ανάγκες και την αισθητική του σύγχρονου ταξιδιώτη, που ζητά ένα χώρο ζεστό, σύγχρονο και με ανέσεις, ώστε να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πριν αλλά και μετά από κάθε δραστηριότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας!

Οι ανέσεις που διαθέτουν τα καταλύματα μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειες σας.

IOANNA'S APARTMENTS

Οι παροχές μας

Όλα μας τα καταλύματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα που διαθέτει ό,τι χρειαστεί κάποιος για μια άνετη διαμονή. Τα δωμάτια μας, διαθέτουν Wifi, τηλεόραση με Netflix και πιστολάκι μαλλιών.

Lorem Ipsum

Sil abat

Dolor Sit Amet

Dolor Sit Amet

Dolor Sit Amet

Samir Salus

Άνετοι χώροι

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ

Εύκολη πρόσβαση

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Υποδοχή οικοδεσπότη

Βρισκόμαστε δίπλα στους επισκέπτες μας, φροντίζοντας κάθε τους ανάγκη. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κατάλυμα, αλλά και με την διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη, είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε!

Εύκολη πρόσβαση

Επειδή οι ανάγκες κάθε ταξιδιώτη και επισκέπτη διαφέρουν, έχουμε σχεδιάσει ένα δίκτυο καταλυμάτων που επεκτείνετε στο σύνολο της Θεσσαλονίκης, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.