Τηλ. Επικοινωνίας: +30 695 130 8380

Ποιοι Είμαστε

EST 2022

Ioanna's Apartments

Τα Ioanna’s apartments προσφέρουν άνετα, ευρύχωρα και προσιτά καταλύματα με εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να είστε κοντά σε κάθε περιοχή που σας ενδιαφέρει κατά την επίσκεψη σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα καταλύματα μας είναι ιδανικά για την διαμονή σας γιατί καλύπτουν κάθε ανάγκη, δική σας αλλά και τις οικογένειάς σας, είτε για της διακοπές σας, είτε για επαγγελματικό σκοπό.

Οι ανέσεις που διαθέτουν τα καταλύματα μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειες σας. Τα δωμάτια μας σέβονται απόλυτα τις ανάγκες και την αισθητική του σύγχρονου ταξιδιώτη, που ζητά ένα χώρο ζεστό , σύγχρονο και με ανέσεις, ώστε να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης πριν αλλά και μετά από κάθε δραστηριότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Βαλαωρίτου 1
Περδίκα 59
Μανουσογιαννάκη 20
Λευκός Πύργος
Καζαντζίδη 12
Νικόπολη
Λαϊκής Αγοράς 4
Νικόπολη
Φιλιπουπόλεως 11

BEST ACCOMMODATIONS

The Best Quality

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc orci nisl, tempus ut sem a, scelerisque sollicitudin arcu. Phasellus porttitor dignissim nisl, vel aliquet enim pharetra vitae. Nam a accumsan tellus.

All Inclusive 45%
Half Board 75%

HOTEL FACILITIES

Hotel Services & Amenities

01

Services

02

Reception

03

Booking

HOTEL PRICES

Best Rooms Rates in Town

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus et metus augue. Mauris ut libero eget erat scelerisque vehicula. Phasellus nec blandit metus. Nulla quis molestie risus.

Family Room

$ 74.99

ALL INCLUDED
Small Suite

$ 98.99

HALF BOARD

Smart Key

Duis tempor id nul

Room Service

Duis tempor id nul

Baggage Hold

Duis tempor id nul

Room Cleaning

Duis tempor id nul