Τηλ. Επικοινωνίας: +30 695 130 8380

Τα Δωμάτια μας

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Άνετα, ευρύχωρα & προσιτά καταλύματα!

Με στόχο την άνεση και την μοντέρνα αισθητική του χώρου, όλα τα διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με μοντέρνα αισθητική και εξοπλισμένα με σύγχρονες οικοσκευές που θα κάνουν την διαμονή σας απολαυστικότερη. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν κουζίνα για κάθε μαγειρική σας ανάγκη, πλυντήριο ρούχων ακόμη και χώρο εργασίας. Φυσικά η πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς είναι γρήγορη και εύκολη για κάνοντας κάθε επαγγελματική ή τουριστική ανάγκη σας απολαυστικότερη.

Υποδοχή

οικοδεσπότη

Εξοπλισμένη

κουζίνα

Τηλεόραση

με Netflix

Wifi

σε όλα τα δωμάτια

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας!

Οι ανέσεις που διαθέτουν τα καταλύματα μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε στο σπίτι σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειες σας.

Υποδοχή οικοδεσπότη

Βρισκόμαστε δίπλα στους επισκέπτες μας, φροντίζοντας κάθε τους ανάγκη. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κατάλυμα, αλλά και με την διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη, είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε!

Εύκολη πρόσβαση

Επειδή οι ανάγκες κάθε ταξιδιώτη και επισκέπτη διαφέρουν, έχουμε σχεδιάσει ένα δίκτυο καταλυμάτων που επεκτείνετε στο σύνολο της Θεσσαλονίκης, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.